Nyt fra skolen

Hvad sker der på skolen? Her kan I finde de seneste nyheder.

Lejrskole på museum

4. klasse har været på lejrskole i Holbæk i Andelslandsbyen Nyvang.
Ser vi ikke seje ud
I uge 37 fra onsdag til fredag boede 4. klasse på museum. Det var en sjov tanke, at vi var helt alene om aftenen og natten lige midt i Andelslandsbyen Nyvang. Helt alene var vi jo ikke. Der var både grise, køer, gæs, kaniner og så alle de vilde dyr, vi ikke så!
Om dagen havde vi tøj på, som børn gik med med 40-erne. Vi kværnede hvedegryn, som vi lavede hvedegrød af til morgenmad, malede korn, som blev brugt til pandekagedej. Pandekagerne blev lavet over et rigtigt brændekomfur. I husmandshuset arbejdede drengene udenfor, og pigerne indenfor. Vi var enige om, at det var meget godt, at det ikke var sådan mere.
Det var en rigtig god oplevelse at være på besøg i Andelslandsbyen. Det bedste var nok sæbekassebilerne, stylterne og tøndebåndene!
Lene har lavet en film fra lejrskolen. Vi håber, at I kan se, hvor sjovt vi har haft det. Den ligger som et link her nedenunder.

20-09-2018 LR

Forrige 10