Efteråret er kommet

Skolelederen har ordet

Efterårsferie

Efterårsferien er over os. Inden vi gik på ferie havde vi en skøn Billumsdag med en alternativ motionsdag med eleverne delt på tværs af klasserne. Det er en fornøjelse at være en del af. Se den lille film nederst på siden.

Næste gang, vi går på svært af klasserne, er i uge 44. Der er er emneuge for for 0. - 8. klasse med FN's mål for bæredygtighed som omdrejningspunkt. Forældrene bliver inviteret til at komme på besøg torsdag d. 2. november. Sæt allerede nu et X i kalenderen.

Torsdag d. 2. november er der Åben skole på Billums Privatskole fra kl. 16.00 - 19.00. Lad endelig jeres venner og bekendte høre om denne mulighed for at komme forbi vores skole og se, hvad vi kan tilbyde. Skolen vil summe af liv, for mange elever og forældre vil være på skolen til afslutningen på emneugen.

INFO-Billums er også udkommet. I kan læse det her
Keld Andersen
skoleleder