Farvel til 9. og 10. klasse

Skolelederen har ordet

Var det sommer i Danmark?

Måske har det ikke været den bedste sommer i Danmark rent vejrmæssigt. Jeg håber, at I alle alligevel har haft en skøn sommerferie med jeres familie og nu er klar til et nyt friskt skoleår. Vi glæder os til at tage imod vores nye 0. klasse, som allerede er kørt godt ind i vores fritidsordning, Klubben. Vi får nye elever i 10. klasse. Velkommen til jer, Vi håber, at vi kan give jer lige det, I har brug for, for at kunne komme videre med jeres uddannelsesdrømme. Og så er der også enkelte elever i de øvrige klasser. For alle gælder det - et STORT velkommen på vores dejlige skole.

Vi ses alle på tirsdag d. 15. august kl. 8.30.  Traditionen tro vil der være fælles morgenmad på legepladsen ved Klubben. Alle er velkomne. Når jeg ringer ind med klokken, vil de første, der går ind, være 0. klasse og deres forældre.

Der er stadig en plads ledig i vores kommende 0. klasse. Og det tegner til at blive en rigtig sød klasse. Vi har jo haft glæde af dem i hele maj og juni måned i vores SFO. Er det dit barn, der skal gå sammen med dem?
Mangler dit barn lige et ektra år i folkeskolen, inden det går videre på en gymnasial uddannelse, så er vores 10. klasse et rigtig godt alternativ. Også her tegner det godt for det kommende skoleår, men vi har plads til et par stykker til.

Jeg glæder mig til en festlig 1. skoledag på tirsdag og til et fantastisk skoleår.

Keld Andersen
skoleleder

Hverdag på Billums

Lene Ruby den 20-08-2017
    Kære forældre!
    Husk venligst at give jeres barn den nederste del af fotosedlen med retur, så barnet kan blive fotograferet på torsdag eller fredag. Det står på sedlen, hvilken dag jeres barn skal fotograferes. Vi gør opmærksom på, at alle børn bliver fotograferet til skolens fotoarkiv, også selvom man blot har bestilt klassbilledet.
    Bilag vedhæftet med oplysninger fra Dansk Skolefoto
    Keld Andersen den 17-08-2017
    Kære alle.
    Hermed første nummer af INFO-Billums i dette skoleår.
    Det ligger også i meddelelser fra kontoret.
    Keld