Billedet på sidehoved

Billums Privatskole

et trygt sted at være - et trygt sted at lære

Der var gang i ben og arme....

Skolelederen har ordet

KOM TIL ÅBEN SKOLE

TORSDAG D. 3. NOVEMBER 15.00 - 19.00

På torsdag vil vi gerne invitere alle, der er interesseret i at se skolen indefra for at finde ud af, om vores fantastiske skole kunne være et tilbud til netop jeres barn. Hvis I leder efter en lille og tryg privatskole til skolestart for jeres barn, så er vi et rigtig godt alternativ. Næste års 0. klasse er allerede fyldt, men det er naturligvis muligt at komme på venteliste. Der er åben for indskrivning til kommende 0. klasser.
Mangler dit barn lige et ektra år i folkeskolen, inden det går videre på en gymnasial uddannelse, så er vores 10. klasse et rigtig godt alternativ. Skriv allerede nu dit barn op til en af de 16 pladser, vi har i 10. klasse.
På de øvrige klassetrin er de fleste af vores klasser fyldte, men det er også her muligt at blive skrevet på en venteliste.

Så kom til åben skole, hvor elever, forældre og lærere vil være på skolen til at tage imod jer.
Se mere om dagen under Åben skole i menulinjen.

Venlig hilsen
Keld Andersen
skoleleder

7. klasse på Bornholm

 • ikon
  Lene Ruby den 10-12-2016
  Kære forældre!
  På tirsdag d. 13. december går pigerne fra 4. og 5. klasse Lucia rundt på skolen fra morgenstunden af. Vi går omkring kl. 8.30. I er alle mere end velkomne til at blive på skolen og se optoget, når I alligevel afleverer jeres barn.
  Vel mødt.
  Hilsen
  Lene
 • ikon
  Lene Ruby den 28-11-2016
  Nyt fra Billums - julen 2016
   

Besøgstæller

171272