Skolelederen har ordet

I den kommende uge - uge 5 - er der meget stille på Billums Privatskole. Vi er nemlig draget til Østrig på lejrskole med hele skolen - fra 0. klasse til 10. klasse.

Vi glæder os rigtig meget til dejlige dage i sneen og hygge på vores eget hotel for en uge, Schlosshof.

Skolen er  dog ikke helt tom, så man kan stadig ringe til kontoret f.eks. for at aftale tid til en samtale om kommende 10. klasse. Der kan være omstilling på, så lad lige telefonen ringe et par gange ekstra.

Keld Andersen
skoleleder

Vi løb og cyklede

Lene Ruby den 25-01-2016
     Nyt fra Billums - vinter. TILLÆG OM ØSTRIG SIDST I BLADET
    Keld Andersen den 08-02-2016
    Tak for en dejlig skitur!
    Det var en fornøjelse at være af sted med alle de søde børn, små som store.
    Forældre i indskolingen bedes kaste et blik på de mange beklædningsgenstande, der ligger på indskolingsgangen.
    Noge af jer så måske indslaget på DR om skiuheld fra Kardinal Schwarzenberg'sches Krankenhaus, og det var også her, at fire af vore elever var til tjek i løbet af ugen; men heldigvis var ingen kommet "rigtigt" til skade, så vi vendte fuldtallige hjem.
    Endnu en gang tak til alle - børn som voksne - for nogle dejlige dage i sneen.
    Keld