Velkommen til 1. maj-børnene

Skolelederen har ordet

Der er stadig enkelte ledige pladser til vores kommende 10. klasse. Har du fundet  ud af, at du har brug for et år til at blive mere klar til at  blive helt klar til at gå i gymnasiet, så har vi et godt tilbud til dig. Læs her mere om vores tilbud til dig, der leder efter en 10. klasse at gå i.

Ellers er der sol og sommer - og afgangsprøver. 9. og 10. klasse er nu gået i gang med sidste etape. De er i fuld gang med afgangsprøverne og synopseskrivningen. Den sidste almindelige skoledag nærmer sig, og så begynder de mundtlige afgangsprøver. Til den tid vil også vores 7. og 8. klasse afvikle skriftlige og mundtlige årsprøver, hvor de kan få lov til at snuse til det at gå til afgangsprøve.

Og alt imens dette sker, er der nye stemmer i vores SFO - Klubben. Her er mange af eleverne til den kommende 0. klasse allerede begyndt her d. 2. maj. Vi siger rigtig hjertelig velkommen på Billums, og jeg håber, at de og deres forældre bliver glad for at være en del af vores skole.

Helt ekstraordinært er der kommet 2 ledige pladser i den kommende 0. klasse, så ring endelig og få en aftale om en samtale.

Læs også vores blad Nyt fra Billums, som netop er ukommet. Klik her

Keld Andersen