1. skoledag for 0. klasse

Skolelederen har ordet

Så er vi klar til et nyt skoleår. Skolen står fin og klar til at tage imod alle elever. En særlig velkomst skal der lyde til vores nye elever. Vi glæder os til at lære jer godt at kende og ikke mindst lære jer en hel masse.

Jeg håber, at alle har haft en dejlig sommerferie fyldt med gode oplevelser. Jeg håber også, at I er klar til et nyt skoleår, hvor det ikke varer længe, før de første klasser tager på lejrskole rundt omkring i Danmark.

Vi har plads i vores 10. klasse. Vi optager gerne nye elever i den klasse, men det skal være her i begyndelsen af året. Skulle I kende nogen, der kunne trænge til et godt skoleår i 9. klasse, så sig endelig til dem, at vi har 3 ledige pladser, da 3 har valgt at tage på efterskole. Man kan nå at rette op på meget på et skoleår! Og vi kan lokke med, at lejrskolen i 9. klasse går til Barcelona!

På opslagstavlen kan I læse vores blad "Nyt fra Billums", som handler om stor og småt på skolen.

Keld Andersen
skoleleder