1. skoledag 2017

Skolelederen har ordet

Lejrskoletid

Efteråret er ofte lejrskoletid. Det er det også her på Billums. I sidste uge var 9. klasse i Holland på flodbådstur. Her på siden kan I se en film med mange dejlige billeder fra endnu en fantastisk tur til Holland. Det er vist et rigtig godt koncept. I uge 37 drager 4. - 10. klasse på en lille lejrskoletur. De kommer forskellige steder rundt i landet. Indskolingen har emneuge om at være barn i gamle dage. Der bliver øvet i at stå på rad og række, kan jeg høre. 9. klasse har taget hul på året projektopgave. Så der er gang i den, må jeg sige.

D. 5. september talte skolen 190 elever. Det lader til, at de nye elever i forskellige klasser er faldet godt til. Vi har enkelte pladser i forskellige klasser. Det bedste, man kan gøre, er at ringe til skolens sekretær og spørge hende, om der er plads i den pågældende klasse.

Mangler dit barn lige et ektra år i folkeskolen, inden det går videre på en gymnasial uddannelse, så er vores 10. klasse et rigtig godt alternativ. Vi har allerede nu skrevet elever op til næste års 10. klasse. Hvis du vil være sikker på en plads, så vil jeg opfordre jer til at henvende jer nu.

Torsdag d. 2. november holder vi Åben skole om aftenen. Her ville det være en oplagt mulighed at komme på besøg både hvis man leder efter skole til ens barn, der skal begynde i skole efter sommerferien, eller man ønsker et skoleskift til ens barn.

Keld Andersen
skoleleder