Billedet på sidehoved

Billums Privatskole

et trygt sted at være - et trygt sted at lære

Stuur stuur nummer

Skolelederen har ordet

DET VAR ET STUURT STUURT NUMMER!

Onsdagd. 22. marts var der forstilling i Cirkus Baldonis cirkustelt. De store verdensartister fra Billums 0., 1. og 4. klasse var på gæsteoptræden. Det var en festlig forestilling. Der kommer snart en lille film med billeder fra forestillingen. Hvis der var forældre, der også tog nogle fine billeder, så må I endelig sende dem til Lene. Hendes mailadresse finder I på intraen. Tillykke til de 3 klasser og deres lærere med et fint resultat efter 2 ugers hård træning.

Der er stadig en plads ledig i vores kommende 0. klasse. Tak til alle jer, der delte vores facebookopslag med vores pludseligt opståede ledige pladser i den klasse. Hven skal have den sidste plads? Skynd jer at ringe til skolens kontor, så jeres barn kan komme i betragtning til den.

Mangler dit barn lige et ektra år i folkeskolen, inden det går videre på en gymnasial uddannelse, så er vores 10. klasse et rigtig godt alternativ. Vi har haft mange gode samtaler med elever til den kommende 10. klasse. Der er stadig nogle ledige pladser..
På de øvrige klassetrin er de fleste af vores klasser fyldte, men det er her muligt at blive skrevet på en venteliste.

Venlig hilsen
Keld Andersen
skoleleder

Fastelavn er mit navn

  • ikon
    Keld Andersen den 27-03-2017
    Se martsudgaven af INFO-Billums og resultatet af den Undervisningsmiljøvurdering, som Elevparlamentet lige har gennemført.
    Elevparlamentet skal nu se på UMVen og komme med udspil til, hvad vi skal prøve at gøre bedre og hvordan.
     

Besøgstæller

201028