Billedet på sidehoved

Billums Privatskole

et trygt sted at være - et trygt sted at lære

Aften for tidligere elever på Billums

Kære Billum’er!

Så er det igen tid til at besøge din gamle skole, møde gamle klassekammerater og se, at dine gamle lærere holder sig virkelig godt!

Vi slår dørene op
torsdag d. 3. december kl. 19.30 – 22.00

Arrangementet foregår i kælderen og koster 30 kr.

Du betaler, når du kommer. Det eneste, vi kræver af dig er, at du senest d. 30. november tilmelder dig til arrangementet. Du kan tilmelde dig facebook, på skolens kontor eller med en mail til Lene på lr@billumsprivatskole.dk.

Del endelig datoen med jeres gamle klassekammerater...


Mange hilsener
Din gamle skole og 10. klasse

#jegerdinven

Skolelederen har ordet

I denne uge er 10. klasse i brobygning. 7. og 8. klasse er i fuld gang med at lave avis, som skal være færdig på fredag. Det er altid en uge med stor aktivitet og i slutningen også præget af en del stress for at nå deadline. Vi glæder os til at se resultaterne.

I torsdags til Åben skole kiggede flere interesserede forbi. En del måtte gå forgæves mhp. at begynde på skolen, da klasserne er fyldt op.

I den forbindelse vil jeg lige skrive, at opskrivning til næste års 10. klasse er i fuld gang. Hvis du vil være sikker på en plads, var det måske en ide at rette henvendelse til kontoret mhp. en samtale. Næste års børnehaveklasse har kun pladser ledige til piger. Der er venteliste for drenge. Dette skyldes, at vi forsøger så vidt muligt at finde en god balance i antallet mellem piger og drenge fra starten af skoleforløbet. Ring, hvis jeres datter skal have en af de sidste pladser.

Venlig hilsen
Keld Andersen
skoleleder

Vi løb og cyklede

Besøgstæller

62359