Der var gang i ben og arme....

Skolelederen har ordet

KOM TIL ÅBEN SKOLE

TORSDAG D. 3. NOVEMBER 15.00 - 19.00

På torsdag vil vi gerne invitere alle, der er interesseret i at se skolen indefra for at finde ud af, om vores fantastiske skole kunne være et tilbud til netop jeres barn. Hvis I leder efter en lille og tryg privatskole til skolestart for jeres barn, så er vi et rigtig godt alternativ. Næste års 0. klasse er allerede fyldt, men det er naturligvis muligt at komme på venteliste. Der er åben for indskrivning til kommende 0. klasser.
Mangler dit barn lige et ektra år i folkeskolen, inden det går videre på en gymnasial uddannelse, så er vores 10. klasse et rigtig godt alternativ. Skriv allerede nu dit barn op til en af de 16 pladser, vi har i 10. klasse.
På de øvrige klassetrin er de fleste af vores klasser fyldte, men det er også her muligt at blive skrevet på en venteliste.

Så kom til åben skole, hvor elever, forældre og lærere vil være på skolen til at tage imod jer.
Se mere om dagen under Åben skole i menulinjen.

Keld Andersen
skoleleder

7. klasse på Bornholm

Lene Ruby den 10-12-2016
    Kære forældre!
    På tirsdag d. 13. december går pigerne fra 4. og 5. klasse Lucia rundt på skolen fra morgenstunden af. Vi går omkring kl. 8.30. I er alle mere end velkomne til at blive på skolen og se optoget, når I alligevel afleverer jeres barn.
    Vel mødt.
    Lene