Sidste skoledag på Billums Privatskole

Vi har fået ny hjemmeside

Vi har fået ny hjemmeside, og den er vi rigtig glade for. Den er bare ikke helt færdig endnu, så der kan være enkelte udfald hist og her.
Vores webmaster sige, at den er ligesom en teenagerhjerne - den er under opbygning!

Vi håber dog, at I kan finde de oplysninger, som I leder efter. I løbet af foråret og sommeren skulle vi gerne være helt på plads med alle siderne.

Hvis I - mod forventning - leder forgæves efter et svar, så skal I endelig bare ringe til skolens kontor.

Keld Andersen
skoleleder

School's out for summer

Keld Andersen den 02-08-2015
    Onsdag den 12. august starter vi igen.
    Der er morgenbrød for børn og voksne fra 8.30 til 9, hvorefter eleverne er i deres klasser en times tid.
    Så har de fri, og SFO er åben.
    Fra torsdag kører vi efter skemaet.
    Jeg glæder mig til vi ses igen.
    Keld

Keld Andersen den 29-06-2015
    Åbningstider i sommerferien

Kontoret er åbent hver dag fra kl. 9 til 13 i perioden 3/8-7/8 og fra kl. 8 til 14 fra den 10. august og fremefter.

Du kan også sende en mail til keld@billumsprivatskole.dk eller en sms til 3057 4330. Så vender vi tilbage snarest muligt.

Skoleåret 2015-16 starter onsdag den 12. august med morgenbrød fra kl. 8.30-9, hvorefter man er i klasserne til kl. godt 10.

Herefter er SFO åben til kl. 17.

Fortsat god sommer!
    Keld Andersen