Farvel til 9. og 10. klasse

Skolelederen har ordet

Ja, det er sommer i Danmark

Så fik vi afviklet de sidste mundtlige afgangsprøver. Alle elever i 9. og 10. klassecv står nu med deres afgangsbevis. Nu går det så videre for jer på næste trin i jeres lange uddannelsesbane. Vi håber, at vi har klædt jer godt på, så den kommende uddannelse kommer til at gå godt for jer. Tak for en dejlig aften til jer og jeres forældre. Held og lykke fremover. Og jeg håber, at vi ses på skolen fremover - fx torsdag d. 4. januar 2018.

Sommerferien nærmer sig.  I disse dage siger vi god sommerferie til de øvrige klasser og deres forældre.
Vi ses igen efter en dejlig og lang sommerferie tirsdag d. 15. august kl. 8.30  til fælles morgenmad.

Der er stadig en plads ledig i vores kommende 0. klasse. Og det tegner til at blive en rigtig sød klasse. Vi har jo haft glæde af dem i hele maj og juni måned i vores SFO. Er det dit barn, der skal gå sammen med dem?
Mangler dit barn lige et ektra år i folkeskolen, inden det går videre på en gymnasial uddannelse, så er vores 10. klasse et rigtig godt alternativ. Også her tegner det godt for det kommende skoleår, men vi har plads til et par stykker til.

Tak for dette skoleår, nyd ferien og vi ses til august.
Keld Andersen
skoleleder