Atter en succes - årets 8. klasse på Mølleårstur

Skolelederen har ordet

Så har vi fået sagt farvel til vores 9. og 10. klasser ved vores traditionsrige dimissionsaften. Mange bliver sendt videre med nogle rigtig flotte afgangsbeviser, som de godt kan være stolte af. Vi ønsker jer alt det bedste i jeres videre uddannelsesforløb - efter en velfortjent sommerferie.

Der er stadig enkelte ledige pladser til vores kommende 10. klasse. Har du fundet  ud af, at du har brug for et år til at blive mere klar til at  blive helt klar til at gå i gymnasiet, så har vi et godt tilbud til dig. Læs her mere om vores tilbud til dig, der leder efter en 10. klasse at gå i.

Helt ekstraordinært er der kommet 3 ledige pladser i den kommende 9. klasse, da 3 har valgt at tage på efterskole. Ring endelig og få en aftale om en samtale. Man kan nå at rette op på meget på et skoleår!

Læs også vores blad Nyt fra Billums, som netop er ukommet. Klik her Og læg lige mærke til de skønne billeder fra 8. klasses Mølleårstur. Et af højdepunkterne i 8. klasse på Billums.

Alle ønskes en rigtig god sommerferie, og vi ses onsdag d. 10. august igen.

Keld Andersen
skoleleder

Der var skønt i Østrig

Lene Ruby den 14-06-2016
    Du og din familie ønskes en rigtig god sommerferie.
    Skoleåret 2016 - 2017 begynder onsdag den 10. august med morgenbrød kl. 8.30 - 9.00, hvor alle, der har lyst, kan deltage.
    Kl. 9.00 går man i sin klasse for at få bøger og hygge sig med sine klassekammerater.
    Alle har fri kl. 10.30.
    Lene Ruby den 11-05-2016
    På skolens hjemmeside ligger ferie- og fridagene for det kommende skoleår. Første skoledag efter sommerferien er onsdag d. 10. august.
    I kan finde siden her