Efteråret er kommet

Skolelederen har ordet

December på Billums

Så er der pyntet op på Billums. Vi holdt vores juleklippedag sidste dag i november, så skolen stod juleklar d. 1. december. En dag med samarbejde på tværs af alle klasser, men også tid til hygge i egen klasse. 3. - 10. klasse tog d. 1. december i skøjtehallen - også en tradition. Julefesterne afholdes, Luciapigerne kommer, og der øves flittigt i koret til juleafslutningen i Christianskirken d. 22. december kl. 11.00, hvor skolens forældre og andre familiemedlemmer er mere end velkomne til at tage del.

Torsdag d. 4. januar er der AFTEN FOR TIDLIGERE ELEVER kl. 19.30. Lad endelig alle høre om denne aften. Hvis du ikke har mulighed for at tilmelde dig arrangementet via Facebook her, så ringer du bare til skolen 45 87 35 15 eller skriver til [email protected] Vi glæder os til at se mange af vores tidligere elever til en hyggelig aften på den gamle skole.

Når den tid kommer ønsker jeg alle en glæderlig jul samt et godt nyt år. Vi ses igen onsdag d. 3. januar 2018

Keld Andersen
skoleleder