1. skoledag for 0. klasse

Skolelederen har ordet

Der er fuld gang i aktiviterne på skolen i øjeblikket. Mens mange af skolens klasser var på lejrskole i uge 37, lavede 6. og 9. klasse projektopgaver. Mest alvorligt var det jo for 9. klasse, da denne opgave er en obligatorisk opgave. I uge 38 har eleverne i 9. klasse fremlagt deres projekter. Klassens overemne var "Konflikter". Jeg kan forstå på lærerne, at der var mange gode præstationer.

4., 5., 7., 8. og 10. klasse har været på lejrskole rundt i hele landet. Fra Fredericia og til Bornholm. 3 gode dage sammen med ens klassekammerater kan man leve højt på i lang tid fremover. I uge 39 drager 9. klasse på den længe ventet udlandstur. Klassen skal til Barcelona. Rigtig god tur til jer.

Nyt fra Billums - efteråret 2016 er lige udkommet. På opslagstavlen finder I et link. Bladet handler om stor og småt på skolen. Bl.a. at vi holder ÅBEN SKOLE torsdag d. 3. november.

Keld Andersen
skoleleder